dilluns, 15 de desembre del 2008

La biblioteca de Internet Archive

La web archive.org té un apartat de textos per descarregar molt interessant. Nosaltres hem localitzat diversos volums del Boletín de la Real Academia de las Buenas Letras de Barcelona o la monumental obra de Carreras Candi dedicat a la Geografia (i Història) de Barcelona titulada "Geografia General de Catlaunya". Alguns enllaços porten directament a Google Books, però la majoria són pujades pròpies de la pàgina.

Apart de les obres que hem esmentat destaquem:
Els volums es poden descarregar en PDF i són totalment gratuïts. Esperem que els gaudiu!

3 comentaris:

Penedesfera ha dit...

Hola Roger,

Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

Anònim ha dit...

que de cosillas raras, mu profesional! mi blog es más patético pero bueno si te animas. bexus

Anònim ha dit...

bru bru bru q bonito te he contestao antes pero esto no se si va grgr. que de cositas historiosas muy profesional. lo mio es una chorrada pero si te aburres ya sabes. bexus http://jharmu.livejournal.com/