dimecres, 2 de desembre del 2015

Tribuna Vilanova al Foment (03/12)

El Foment Vilanoví en col·laboració amb el Diari de Vilanova va crear Tribuna Vilanova, un espai on poder escoltar i dialogar amb persones d’interès rellevant a Vilanova i la Geltrú i Catalunya de diferents àmbits d’activitat: social, jurídic, cívic, artístic, literari, … La intenció era i és fer una sessió mensual i el format és el de sopar-col·loqui.
Per a la propera sessió, dijous 3 de desembre a les 8 del vespre, comptem amb Eduardo Martín de Pozuelo i Jordi Bordas, periodistes de La Vanguardia especialitzats en el crim global amb la seva dissertació:L’amenaça del terrorisme gihadista.


Els ponents són autors del llibre de recent aparició Objetivo: Califato Universal (Libros de Vanguardia) i porten molts anys dedicats a investigar sobre màfia, narcotràfic, venda d’armes, delinqüència organitzada i grups terroristes. En els darrers anys, s’han dedicat a informar a fons sobre l’islamisme radical i els grups armats que utilitzen una lectura sectària de la religió per captar joves i convertir-los en terroristes. Els seus contactes i les seves fons els han convertit en una referència en aquest camp periodístic. Les seves aportacions, després dels atemptats recents de París, són d’un interès especial.

Ens complau doncs, convidar-vos a participar en aquesta nova sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví, indicant el menú triat, bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de diecres a dissabte de 6 a 9 del vespre.