dijous, 2 de juny del 2011

Cicle de xerrades "Veure món"

La Biblioteca Torras i Bages i el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès organitzen per aquest mes de juny el vuitè cicle de xerrades audiovisuals “Veure món” sobre viatges arreu del món, protagonitzades per diverses persones de Vilafranca i del Penedès, que explicaran els seus viatges i les seves experiències turístiques.

En un format de xerrada col.loqui, aquestes sessions han despertat un gran interès entre el públic, ja que d'una forma o altra s'ha compartit amb els viatgers les seves pròpies experiències i la forma com han viscut els seus viatges.

La primera xerrada serà dijous 2 de juny, a 2/4 de 8 de la tarda, portarà per títol Armènia: records d'un viatge i un descobriment, i anirà a càrrec d'Àngels Vila i Albert Carrasco.

La segona xerrada serà dijous dia 9 de juny, a la mateixa hora, portarà per títol Les coves del Mediterrani, imatges d'un paradís espeleològic i anirà a càrrec de Víctor Ferrer i amb la participació del president de la Federació Catalana d'Espeleologia, Hilari Moreno.