dimarts, 17 de setembre del 2013

Dos markets alternatius per a Android

El sistema operatiu Android s'està imposant en el camp de la telefonia mòbil. Tal i com veiem al gràfic s'ha imposat a Palm, Rim (Blackberry)Symbian, Windows Phone i comparteix liderat amb Ios de Apple:

Google la propietària d'Android ens instal·la de forma predefinida alguns "serveis" que no es poden eliminar: maps, youtube, play books, play music i com no play sotre (l'antic market) on podem descarregar i comprar aplicacions, llibres, música, pel·lícules... El que molts usuaris no saben és que existeixen markets alternatius on podem descarregar gratuïtament moltes aplicacionsde pagament. Avui us presentem dos markets alternatius per al vostre dispositiu mòbil.



Black Markt
Potser és el més conegut dels dos mercats alternatius a google market. Black Markt és força estable i ens permet descarregar aplicacions gratuïtes i de pagament sense pagar res. Aquesta app ofereix un sistema d'actualització de les apps instal·lades al nostre dispositiu. Una bona alternativa al market de google.

Aptoide
 
Aptoide és un dels markets alternatius més complerts, però la aplicació és menys estable que el black makt. Des de que la he testejat s'ha penjat contínuament. Tot i això inclou aplicacions de pagament de forma gratuïta i el sistema d'actualitzacions d'aplicacions és més efectiu i insiciu que el de black markt.

Si feu clic sobre els logos us podéu descarregar les aplicacions. Esperem que les gaudiu!