divendres, 16 d’abril del 2010

Dropbox-Oblida't dels USB

Dropbox és un sistema per a poder sincronitzar fàcilment arxius entre ordinadors, quan en gastes més d’un per a treballar. Alhora, permet compartir fitxers amb altres usuaris. Tot això, començant amb 2 GB d’espai per a emmagatzemar, ampliable de manera gratuïta fins a 3 GB.

Dropbox s’instal·la en el teu ordinador, i crea la carpeta “My Dropbox” dins de “Mis Documentos”. A partir d’aquest moment, tot lo que copies dins de la carpeta automàticament estarà disponible en tots els ordinadors on tingues instal·lat Dropbox.

Dropbox guarda també una versió “on line” dels teus documents, de manera que pots accedir a ells des de qualsevol ordinador, encara que no siga el teu, entrant en l’adreça http://www.getdropbox.com.

I encara més: tot lo que poses dins de la subcarpeta “Photos” automàticament passarà a ser un àlbum de fotos “on line”, accessible només per aquells qui tu vullgues; no cal que siguen usuaris de Dropbox.

També pots utilitzar-ho com a repositori públic: tot lo que fiques dins de la subcarpeta “Public” serà visible per tot el món que en conegui l’adreça, sense que calgui tampoc ser usuari del servei

Fora d’aquestes dos subcarpetes, tot lo que penges en Dropbox només és accessible per tu (des de qualsevol ordinador), i per aquells altres usuaris de Dropbox amb qui tu vulguis compartir-ho.

Si voleu provar aquest sistema gratuït per a emmagatzemar, sincronitzar i compartir fitxers, entreu aquí.

Bé, l’he provat en dos ordinadors diferents per veure com anava i m’ha sorprès el seu bon funcionament. En definitiva, una bona eina per no haver d’anar a munt i avall amb la clau de memòria.

2 comentaris:

Galderich ha dit...

Sembla tota una revolució! Suposo que la seguretat de tenir els teus arxius penjats a la xarxa serà del 100 %, no?

avolsfembres ha dit...

Totalment, ja que hi han apartats públcs i privats. Jo almenys no he tingut cap problema...