divendres, 22 de juliol del 2011

Porticvm-Revista d'Història de l'Art

Us presentem una publicació digital dedicada a la Història de l'Art medieval: la revista PORTICVM

No és una publicació tancada sinó que tal com s'explica en els seus objectius: 

Porticvm, Revista d’Estudis Medievals, és una revista científica semestral que té la voluntat de publicar estudis monogràfics, inèdits, elaborats per doctorands i joves investigadors de l’època medieval. Es tracta d’una publicació digital que vol donar una especial rellevància a les investigacions específiques procedents del camp de la Història de l’Art, especialment dels períodes romànic i gòtic, però que alhora està oberta a d’altres branques del medievalisme, com la història, la filologia, la sociologia o la música. 
Aquest projecte editorial, sustentat per doctorands d’universitats europees, neix amb el desig de convertir-se en una plataforma per a joves investigadors procedents de diferents àmbits del medievalisme. Apostem, doncs, per la publicació d’estudis elaborats per autors emergents que inicien el seu camí en el camp de la investigació científica.
Porticvm ofereix també un fòrum de debat, mitjançant la realització de trobades científiques i col·loquis on joves investigadors puguin donar a conèixer els seus treballs.

La revista disposa de blog, agenda, i també posa a disposició les seva revista on-line totalment gratuïta.

Esperem que us agradi!